Jeg måtte teste. Har nettopp gitt deg ei stjerne, og den er der fremdeles. Merkelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da er det nærliggende å mistenke at dette var et ekstra sneaky triks for å sanke ekstra stjerner selv... Men nei! Problemet var høyst reelt, men Jostein har rapportert (nedenfor i denne tråden) at han har mottatt en av de stjernene jeg prøvde å dele ut hin kveld. Omattatt og omattatt, som sagt. (Uansett: tusen takk! :D )

ETA: Og så jommen meg: Nå ga jeg stjerne til alle svar jeg har fått i denne tråden - og de ble borte igjen. Så da er det kanskje noe med meg? Med min pc? Med at jeg bruker den nye browseren til Microsoft (men det har jeg gjort i et halvt år nå, så....)? (Uansett: SØREN TA! :( )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHeidi HoltanInger-Lise