Dette er underlig, og jeg har ikke opplevd det før: i denne tråden "virker" plutselig ikke stjerne-knappen for meg lenger. Jeg skulle svare på et svar til meg der, og oppdaget at en stjerne jeg hadde gitt i går ikke var der lenger. Så jeg forsøkte på nytt - og ga stjerne på to innlegg til i samme tråd, mens jeg var i farten. Så forlot jeg tråden. Og så oppdaget jeg at de tre stjernene var blitt borte igjen. Og så prøvde jeg å gi dem på nytt på de samme innleggene. Og det så ut som det virket. Og så gikk jeg ut av tråden - og da jeg gikk tilbake på nytt, var de stjernene nok en gang borte. André, hva er det som skjer?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg måtte teste. Har nettopp gitt deg ei stjerne, og den er der fremdeles. Merkelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er det nærliggende å mistenke at dette var et ekstra sneaky triks for å sanke ekstra stjerner selv... Men nei! Problemet var høyst reelt, men Jostein har rapportert (nedenfor i denne tråden) at han har mottatt en av de stjernene jeg prøvde å dele ut hin kveld. Omattatt og omattatt, som sagt. (Uansett: tusen takk! :D )

ETA: Og så jommen meg: Nå ga jeg stjerne til alle svar jeg har fått i denne tråden - og de ble borte igjen. Så da er det kanskje noe med meg? Med min pc? Med at jeg bruker den nye browseren til Microsoft (men det har jeg gjort i et halvt år nå, så....)? (Uansett: SØREN TA! :( )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har opplevd det samme, men det fungerte senere igjen med å gi stjerner. Aner ikke hva dette skyldes og hvorfor det skjer, dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange takk for input - greit å vite at det har skjedd med andre enn meg, og jeg får forsøke på nytt (men altså - jeg forsøkte to dager på rad, i akkurat den tråden, så jeg lurer på om det er fåfengt å håpe på at den tråden skal ta i mot flere stjerner fra meg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skulle det dreie seg om innlegget som inneheld eit bilete, så kan eg melde om at ankomst av himmellekamen er loggført til onsdag 4. januar kl 15:28

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha - JEPP! Dét var en av dem! Thanks, mate! (Og jeg benytter anledningen til å anbefale deg å lese "The Shepherd's Life" - mye om gjeterhunder der (og boken er bra ellers også!). :) Leser du den på engelsk, kan du også glede deg over å oppdage hvor mange "norske" ord de bruker der oppi dalom i Nord-England.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg håper at det ordner seg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag