Ja det blir nå mye lesing for tiden. Juleforberedelsene har jeg tatt med " en klype salt" for tiden,av helsemessige årsaker. Men det blir Jul lell,er min erfaring.
Har begynt på Tore Skeie sin bok om Alv Erlingsson,den er veldig bra. En flott historiebok. Har også liggende Jomfruen fra Norge av samme forfatter,som jeg også har store forventninger til.
Så dette regner jeg med holder til over nyttår,og hvis ikke skal jeg ta for meg Landene som forsvant. Da gjenstår det bare å ønske deg og alle andre en God Jul og kos dere med lesinga.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har akkurat lest Jomfruen fra Norge. Den syntes jeg var veldig interessant og dessuten ganske aktuell personlig, ettersom jeg forsøker å lære litt om epoken i forhold til slektsgransking. Jeg trodde frem til jeg leste denne at Norge mistet landområder til Sverige og Danmark på grunn av en svak konge. Det var jo ikke tilfellet. Jeg tror jeg må hive meg over forgjengeren i Skeies forfatterskap jeg også, han har en skrivestil som gjør historie heller lettfordøyelig og klar og tydelig. Historie syns jeg er veldig spennende!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja historien ble lettere å få med seg med disse bøkene. Skeie skriver så elegant,tenk om en hadde hatt disse bøkene da en svettet over historieleksjonene på skolen i gamle dager.
Er veldig glad jeg startet med Alv Erlingsson,tror faktisk jeg likte den hakket bedere.Men begge bøkene er helt topp etter min mening.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne ligg langt framme i mi lesekø også. Eg trur fort det kan bli bok nr 2 eg startar på i 2017 (med unntak av lesesirkelbøker).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane