Herremindag - på lista di har du forsyne meg ei bok av Rune Angell-Jacobsen, nylig etterlyst Kongsvinger-krim-forfatter. Jeg må medgi at jeg heller aldri hadde hørt om han før, men av og til er det ganske enkelt å treffe blink hos Google.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, vet du hva - dét forbløffet meg også, da jeg oppdaget det i går kveld! For da hadde jeg selv nettopp proklamert i tråden du refererer til, at ham hadde jeg aldri hørt om! Så feil kan man ta, gitt. Himler med øynene.

ETA: men det var altså en annen bokelskers fortjeneste at Angell-Jakobsen havnet på listen den gang i 2010 – jeg fikk tips i tråden under listen. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"We move in small circles", sang Rainmakers ein gang på 80-talet. Det var nok ikkje akkurat dette dei tenkte på, men det virkar som at den norske bokverda er såpass avgrensa at ein ikkje treng å take store svingen ut i det ukjende før ein støyter på noko kjent igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHeidi HoltanInger-Lise