Det var en låner innom biblioteket i dag som spurte etter en forfatter som skriver krim der i alle fall en av bøkene har handling i Kongsvinger-traktene. Jeg spurte om det er Faldbakken hun mente, det var det ikke. En yngre mann mente hun.
Jeg ble veldig nysgjerrig på hvilke bøker/hvem forfatter dette kan være...
Noen som har noen tanker om det?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Marit og Jostein har allerede funnet frem en Kongsvinger-forfatter til deg, og ham hadde heller ikke jeg hørt om. Så Marit og Jostein har antagelig rett! Mine tanker gikk til Levi Henriksen, for jeg vet at han bor på Kongsvinger og bruker hjemtraktene som landskap i mange av sine bøker. Og noen av bøkene kan visst godt plasseres i krim-sjangeren - men jeg har hittil kun lest et par av de andre, altså definitivt ikke-krim-bøker. Ja, men uansett er kanskje ikke Henriksen "en yngre mann" lenger, født i 1964 som han er? Men han er i alle fall mye yngre enn Faldbakken! (Faldbakken bor på Hamar, forresten.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takker for tips! Både Faldbakken og Henriksen ble nevnt, så det er ingen av dem.
Det stemmer bra med serien om Abel Ek, men hun nevnte den også så syns det var litt rart at hun ikke koblet selv hvis det var han hun spurte etter...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lurte først på om det kunne vere Jørgen Brekke, i Menneskets natur er ein del av hadlinga lagt til Østerdalen ei vinternatt. Men eg sjekka, handlinga ligg ein del lenger nord enn Kongsvinger (det gjeng fram at det er i nærleiken av Åsta og Koppang).

Så eg googla litt, eg. Kan det vere Rune Angell-Jacobsen, som avisa Glåmdalen skriv om her? (Forfattaren er forøvrig ukjend for meg.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sjekk Rune Angell-Jacobsen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk! Skal sjekkes ut :) en ukjent forfatter for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

... og der blei eg akterutseilt igjen ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Livet er fullt av nederlag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Knegg. :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Blir dei ikkje verre enn dette så har eg likevel gjort det ganske skarpt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundHarald KSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein