Siden ting ikke ble som Cassie skulle ønske, blir hun medlem av Secret, hun prøver å hjelpe Dauphine som sliter med å føle seg tiltrekkende, hun er mer interessert i gamle vintage klær enn menn, men hun føler det er noe i livet som mangler. Dauphine får konfrontere hennes mange frykter og litt etter litt får hun tilbake livsgnisten og hun får et annet syn på livet sitt og seg selv.

Cassie sliter med å komme seg over Will og deres fantastiske stund sammen. Secret hjelper Cassie, men er det nok?

Jeg likte veldig godt denne boken også, syns det var kjekt å følge både Cassie og Dauphine. Jeg fikk veldig lyst til å lese bok nummer tre.
Handlingen er spennende og det er mye som skjer. Det var lett å føle seg igjenn i det Dauphine følte på og jeg syns forfatteren er veldig flink til å beskrive hendelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein