Jeg er helt enig i at bokhylleinndelingen bør utvides på en eller annen måte, men vet ikke helt hvordan da. Jeg synes det er vanskelig å lage bokhyller og bestemme hvilke bøker som skal hvor sånn som det er nå... I tillegg sorterer jeg ikke bøkene før jeg har lest dem, og da blir det enda mer rotete. :P

Et forslag jeg tenkte litt på var å ha boksamlingen sånn som på "finn bøker", der man kan velge "omtalte tider", "omtalte steder" og sånn (og kanskje legge til forfattere osv, det kan kanskje folk få velge selv?). I tillegg til de vanlige bokhyllene altså. Hadde det vært en idé kanskje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det var ikke så dumt! Ihvertfall om jeg har skjønt det riktig... Du mente en "Finn bøker" søkemotor i hver bokhylle sant? der en kan søke etter forfatter, steder, utgivelsesår,tema osv.? F.eks. Andre verdenskrig, Ingvar Ambjørnsen eller Midtøsten. Det hadde vært praktisk! Noen flere som synes det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Egentlig mente jeg de linkene som er til venstre når man går inn på "finn bøker", men når du sier det så hadde jo en søkemotor vært en minst like bra løsning. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ahaa! Jammen det er jo også en super løsning! :) Vifår ta det opp med staben!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleser