Jeg favner! Dette var en fantastisk bok. Handlingen finner sted i det herlige og litt mørke universet Ymslandia, hvor ættlingene bor. Hirka har alltid trodd hun var en ættling, men desverre en som ikke har evna og ikke kan favne. Hun gruer seg til Ritet som hun øyeblikk er klar for. Rett før Ritet får hun vite at hun er et Odinsbarn, et menskr, en embling. Hva kommer Ravnen, den Store Seeren, til å gjøre når den og det Store Rådet finner ut at Hirka er i Yms? Hun har gode grunner til å rømme men skiller seg ut som hun rødhårede halelause.

Hirka opplever mye urettferdighet på sine veier, men får også stor innsikt. Og bardomskammeraten Rime viser seg å være en uvurderlig venn og hjelp.

Handlingen er deilig uforutsigbar.
Leseren blir stadig overrasket over nye avsløringer.

Boken er stemningsfull og spennende. Jeg gleder meg til å begynne på nr. 2: Råta i kveld. Det passer nok flott til høststormen ute.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken