Har vært i en god leseperiode lenge, men nå kjenner jeg at det dabber litt av. Regner med det har med energinivået mitt generelt å gjøre, kan være slitsomt til tider å leve med kronisk jernmangel/anemi. Nå har legen min funnet fasiten, tror hun og håper jeg, så kanskje jeg får til å lese litt iløpet av helgen. Har startet på Ensomme hjerter av Hammer og så langt fenger den. Jeg liker språket, karaktergalleriet og flyten. Ellers lurer jeg på å lese Orwells 1984. Anbefaler dere den?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg anbefaler deg å lese den! Jeg har et av mine favorittsitater i hele verden fra denne boka!
Men jeg forstår også folk som er kritiske til den. Dens posisjon gjør jo at den er interessant lesestoff, tenker jeg.

Krysser fingre for at legen har funnet fasit!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har bestilt den på biblioteket, spent på hvordan den er! Tusen takk. Jeg har vært i litt bedre form i helgen, så foreløpig virker det lovende:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi har lest 1984 i lesesirkelen og hadde flere interessante diskusjoner om den. Tråden fra lesesirkelen finner du her. Som du vil se av innleggene, spriker synspunktene mye. Om den anbefales eller ikke, avhenger nok av hvem du spør!

Lykke til både med lesingen og helsen, Tibba!
Og god helg til alle!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Tusen takk! Når den bestilt på biblioteket:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fortell gjerne hva du synes om den når du kommer så langt! Artig å høre :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter en feilbestilling og venting har jeg endelig fått boka fra biblioteket. Regner med å begynne på den iløpet av helga.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenChristoffer SmedaasTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale