Heisann,
Og gratulerer med ny jobb. Både gøy og anstrengende sikkert, hvis det er mye nytt å sette seg inn i.

Jeg ble ferdig med 'Det finnes ingen helhet' av Helga Flatland i dag. Likte de to første bøkene i denne trilogien veldig godt, men denne siste var tyngre å komme gjennom, synes jeg.

Så var jeg innom biblioteket i går, og fikk med meg noen godbiter hjem, så neste bok jeg vil lese nå er 'Bak den vakre fasaden' av Katherine Boo. Den har fått blandede kritikker, men forfatteren fikk nå National Book Award i USA for den i 2012, så jeg er nysgjerrig på den. Gleder meg til å lese den :-)

Da får dere ha en god helg alle :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg digget trilogien til Flatland. Makan til debut! Anbefaler Vingebelastning også!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg har også likt den veldig godt. Enormt gode bøker! Bare at i den siste ble det litt for mye for meg, med all denne sorgen.. Jeg vil nok gjerne lese Vingebelastning etterhvert :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundConnieEgil StangelandPiippokattaHarald KHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesCarine OlsrødDolly Duckingar hKarin BergThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKaramasov11Anne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTine SundalTor-Arne Jensen