Boken handler om Brett som lagde en liste over ting hun hadde lyst til å gjøre i livet, men som voksen hadde hun helt glemt denne listen. Moren hennes tok vare på listen og for at Brett skal arve noe etter moren må hun gjennomføre denne listen. Hun har kun et år på seg og det virker virkelig umulig og mange av de tingene på listen ønsker hun ikke lengre, eller gjør hun?

Boken var veldig fin, men dessverre syns jeg at denne boken virket dårlig oversatt, nå har jeg ikke lest den på originalspråket så jeg vet ikke, men det virket sånn. Jeg tror boken kunne fått i alle fall en terningkast høyere om jeg hadde lest/hørt den på engelsk.
Denne boken har utrolig mye nytting og viktig innhold og den har så rett med at man må gjøre ting man ikke helt tørr og at det ikke er lett eller så enkelt, eller bra i begynnelsen, men at det kan bli bedre etter hvert. Handlingen var fin og jeg koste meg en del. Begynnelsen var veldig langsom og jeg hadde lyst til å gi opp, men jeg er glad jeg ga den en del sjanser for det var verdt det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibeke