Er så enig Karin vedr. boka "Napoleon" ! For ei herlig bok å lese. Kunne nesten ikke legge den fra meg og de to andre bøkene jeg hadde til lesning ved siden ble bare lagt til side.

For flere år siden så jeg en TV-serie "Napoleon og Josephine". Den gjorde også inntrykk. Skulle ønske jeg nå kunne få se den om igjen.

Jeg har lagt ut boka med terningkast seks og som ei av mine absolutte favorittbøker. :-))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det gleder meg å høre at du likte den. Det er så bra å lese om livet til en av de "største" i historien. Jeg ble liksom kjent med hans personlige liv og tanker. Heldigvis var han en ivrig brevskriver og det var mye korspondanse i det hele tatt på den tiden, derfor vet vi i grunnen ganske mye. Jeg ble glad i den "store" lille mannen.

Kanskje det går an å få tak i filmen på dvd, den kan jeg også tenke meg å se. Er det noen der ute som vet noe?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har filmen/serien på dvd, og du kan finne den på nettet. Christian Clavier gjør en fantastisk Napoleon. Så du kan glede deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, det var bra. Har lyst til å se den spes. nå når jeg har lest biografien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild S