Fantastisk! Hva skal man lese etter å ha lagt denne fra seg?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Et godt tips er enda ei bok av Williams, nemlig Butchers Crossing. I det ytre ei westernbok men den har ei side to også :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig med deg, en fantastisk bok! Jeg har lest Togdrømmer av Denis Johnsom og Et helt liv av Robert Seethaler som lanseres i disse dager, begge blir sammenlignet med Stoner og begge har jeg gitt full pott på terningen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å, tusen takk for tips. De skal jeg lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig, så bra at du vil lese de! Jeg har lest begge og har gitt de full pott. Når de sammenlignes med Stoner er det vel fordi de er like stillferdige og handler om menn som store deler av livet sitt lever alene. De to jeg nevnte er mer lik hverandre enn de er lik Stoner, men jeg ser hvorfor de blir sammenlignet med den.

Glemte å nevne Butchers Crossing så bra at den ble nevnt her oppe, og ikke minst Augustus av samme forfatter!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

somniferumSynnøve H HoelHarald KTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe Solberg