Denne helga har jeg tenkt å prøve med på Stephen King faktisk. Er spent på han. Elsket filmene, så nå prøver jeg på bøkene, etter tips her inne.

God helg! ☺

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Spent på hva du synes etter hvert:o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker måten han skriver. Tror jeg har valgt "feil" bok da, litt Western dette. Lånte flere og, så blir noe grøss etter denne. Han skriver godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den boka du har valgt deg: Revolvermannen/The Gunslinger er western, blandet med fantasy, horror, og litt science fiction. Han begynte å skrive denne serien da han var 19 år før han ga ut debuten Carrie. Jeg elsket The Gunslinger jeg da og skal lese fortsettelsen av The Dark Tower serien, men forstår om det ble for mye "westernaktig". Jeg syntes det var en kul blanding av alt. Kanskje ikke rett bok for deg, men det er om å prøve seg frem så håper du ikke gir opp forfatterskapet med det første;)

Godt at du liker skrivemåten hans. Den er unik. Håper du liker en av de litt mer grøsseraktige bøkene hans:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liker boka da, den var bare annerledes. Jeg kjenner Stephen King fra filmene, men jeg liker denne og. ☺ gir ikke opp. Lånt flere og.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Okey, og det stemmer det, Revolvermannen/The Gunslinger fra The Dark Tower serien er veldig annerledes fra resten av forfatterskapet. Så han er en forfatter som har skrevet mye rart oppgjennom årene. Kos deg og spent på dine meninger:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jørgen NHarald KLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågMads Leonard HolvikVannflaskeLailaLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundKirsten LundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiAHelena EHeidiAlice NordliJarmo LarsenGeir Sundet