Boken handler om Hope som er skilt, driver et bakeri og har en tenåringsdatter. Rose moren til Hope bor på sykehjem og har en demens, men i et klart øyeblikk gir hun Hope en liste med navn. Hun vil at Hope skal dra til Paris og finne ut hva som skjedde med disse personene. Hope drar tilbake i tid, og det fremkommer en sterk historie som tar oss tilbake til andre verdenskrig, som forteller oss om hvordan muslimer hjalp å skjule jødene og beskytte de for at tyskerne ikke skulle få tak i de. Dette er en bok om familierelasjoner, tradisjoner, historier fra krigen, ikke minst kjærligheten og savn. Boken er spennende, engasjerende og ikke minst rørene. Dette er absolutt en god historie, og det er nesten umulig å legge fra seg boken, når en først har åpnet den. Boken er så god at det er vanskelig å beskrive, det må oppleves.
Boken får en 6 er av meg, og det er absolutt en favoritt. Det var trist å fullføre den, for jeg ønsket den skulle vare i evigheter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAva