Jeg er også veldig glad i historiske romaner. Jeg har lest bøkene av Bernard Cornwell med stor glede, de er spennende, handlingen utspiller seg i England, og gjelder konflikten mellom danske vikinger og de kristne engelskmennene.

Så er Ken Folletts historiske romaner blant mine favoritter. 'Stormenes tid' er kjempegod, 'I all evighet' likeså. Engelsk middelalder.

I en annen tråd nevner du at Jan Guillou er en av dine favorittforfattere. Regner med at du har lest hans bøker om Arn ('Veien til Jerusalem', 'Tempelridderen', osv..) Hvis ikke: sett igang!, De er kjempebra.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk for tipsene! Bøkene om Arn har jeg lest flere ganger, de er kjempe bra! Men jeg har ikke lest noe av Cornwell enda,så det må jeg Gjøre! Har lest noen av bøkene til Ken Follebu, og har likt de veldig godt. Så da høres "Kjempene's fall" ut som en god ide til bok å begynne på. Tusen takk!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand