Ikke meningen å blande meg inn. Det er en god bok. Ga den en stødig firer. Her har jeg skrevet noen ord om den: https://bokelskere.no/tekst/303072/ Men bare hvis du har lyst til å lese, ingen tvang:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Sjølvsagt har eg lyst, du bruker å skrive fine omtalar, denne var ikkje noko unntak. Noko av det som har gjort meg ekstra nyfiken på boka er denne setninga i forlaget sin omtale:

"Teksten drypper av referanser til det tyvende århundres historie og litteratur"

Var dette noko som slo deg undervegs i lesinga?

PS
I eit åpent diskusjonsforum er det etter mitt syn ingenting som heiter "å blande seg inn", i allefall har eg aldri uroa meg for det når eg har kome inn i ein diskusjonstråd.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Liker ikke å tvinge på noe noen. Det er bare det, eller bli misforstått:)
Takk for fin tilbakemelding:) Er alltid litt redd for å tråkke noen på tærne om de føler at jeg blander meg inn. Men godt at du ikke ser sånn på det:)

Noen referanser var det, men syntes ikke det var noe overdrevent, eller noe bemerkelsesverdig:) Men så har jo forlag en tendens til å overdrive og det er opp til hver enkelt hvor nøye man er på slike ting. Jeg la merke til en del, men ikke slik at man blir opphengt i det:) Jeg var mest opptatt av karakterene og settingen for det var litt annerledes enn andre bøker fra denne sjangeren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NHarald KLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågMads Leonard HolvikVannflaskeLailaLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundKirsten LundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiA