Selvsagt helt opp til deg, Aud-Helen, men jeg vet at det kan ta litt tid før boka er tilgjengelig i din nærmeste bokhandel. Jeg vet at forlaget har hatt problemer med oppdatering av nettsiden sin. Kan for øvrig garantere at forlaget ikke vil sende deg reklame selv om du skulle bestille boka på nett. Det er ikke sånn de opererer. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det jeg reagerer på er at det står: "Du havner også på forlagets mailingliste og vil få beskjed hvis det hender noe nytt." Tenker at det betyr mailer fra forlaget hver gang det skjer noe der, eller tar jeg feil. Skulle gjerne bestilt boka di da jeg har veldig lyst til å lese den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Aha! Nå skjønner jeg hvorfor du var redd for å bli overøst av reklame. Vel, forlaget har ikke en veldig stor portefølje så jeg tror ikke du skal være redd for mye spam-mail. Du kan evt. reservere deg mot å stå på en mailingliste. Skriv bare det i kommentarfeltet, så får du boka tilsendt og slipper å bli "plaget" senere. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane