Hilsen fra en kjempefornøyd leser som har latt vårgløtt være vårgløtt og sittet og lest i hele dag. Veldig bra skrevet!! Synd den ikke finnes på Bokelskere, sånn at vi kan få lagt den inn her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 21 svar.

Aldebaran er nå søkbar i bokdatabasen. De som har lest den (eller ønsker å lese den) kan nå legge den til i sin boksamling. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da var jeg også ferdig med romanen. Synes det var en interessant debut-roman. Skal si litt mer om den senere, når vi får egen "tråd", eller jeg kommer med noen betraktninger i bloggen min. Vil bare si at jeg synes slutten, kapittel XX, var meget vellykket, en fin avrunding og oppklaring..et rolig anti-klimaks etter en slitsom "pilegrimsreise" og en tung "botsgang".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for kjempefin omtale i bloggen din, Randi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så hyggelig at du har åpnet en tråd for boka mi. Det varmer! Fikk en hyggelig telefon i dag fra en som hadde sittet inne i hele dag og lest boka fra perm til perm. Jeg håper ikke jeg holder folk unna vårsola altfor mye, men det er jo gøy at dere liker det dere leser.

Forleggeren min forteller at boka er sendt inn til den norske bokdatabasen, men at det visstnok tar litt tid før de registrerer den. Jeg følger opp og sier fra så fort dere kan legge den til i boksamlinga deres.

Det tar nok også litt tid før boka finnes i bokhandlerne rundt omkring. Det er avhengig av markedsføring, bokanmeldelser og slikt. I mellomtiden kan den bestilles direkte fra forlaget. Bruk kontaktskjemaet der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

I dag var det min tur, boka di lå i postkassa mi. Da jeg åpnet bokpakka var omslaget det første jeg så og jeg må si jeg ble positivt overrasket. Det er en flott forside, utrolig lekkert , liker bildet veldig godt. Gratulerer!

Jeg synest å kjenne igjen broa over Bosporos-stredet mellom Europa og Asia i Istanbul, er det den som er avbildet?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du er veldig nært, Karin. Broen over Bosporusstredet er storslagen og binder sammen Europa og Asia. Imidlertid er det den litt mindre Atatürkbroen over Det gyldne horn som skal være avbildet. Det gyldne horn strekker seg opp i landet, inn fra Bosporusstredet og gjør at Istanbul ikke er delt i 2, men faktisk i 3. Denne broen spiller en viktig rolle i boka. Ikke bare binder den og den enda mindre Galatabroen sammen det gamle og det nye Istanbul (du ser skyskraperne på den ene siden og minaretene på den andre). Hovedpersonen får også et sjebnesvangert møte med akkurat denne broen i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå går jeg og gleder meg til det blir min tur, skjønner det er mange som har fått den i postkassen allerede. Siden jeg har lest boken haster det ikke veldig sånn sett, men det blir kjekt å se hvordan den fysiske boken har blitt. Det er noe annet enn å lese en pdf fil. Dessuten er det alltid spennende å få bokpakker i posten. Men kanskje tar det litt lenger tid å få boken over fjellet..

Jeg har forresten blogget om boken her http://labbens.blogspot.com/2010/03/aldebaran.html

Fikk ikke til å lage link, tror mac'en min mangler noen nødvendige tegn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det går fint å lage linker med mac, Ann Helen. Bare følg oppskriften ved å klikke på "tekstformatering" under kommentarfeltet. Du setter ordet du vil linke fra i klammeparenteser (høyre alt-knapp på tastaturet + parentes). Så setter du linken uten mellomrom rett etter i vanlig parentes.

Takk for at du linker til bloggen din. Du har skrevet en fin anmeldelse. Og siden du var først ute kommer bok og gavekort i posten fra forlaget. Jeg vet at de jobber på spreng for tida for å få sendt ut alle bestilte bøker, men den bør ikke være langt unna.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er klammeparantesene jeg sliter med, men fikk det til med høyre alt og parantes som du skrev. Takk for hjelpen. Kan ikke se symbolet på knappene, derfor jeg trodde de manglet.

Her er dermed en skikkelig link til bloggen

Blogginnlegget dekker bare hovedtema i boken, har ikke skrevet en detaljert anmeldelse, men gir et visst innblikk i hva boken handler om ihvertfall. Tenkte det var greit å linke siden det ikke går an å skrive hva vi mener om boken her inne enda. Blir bra når boken kommer i bokdatabasen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Se der ja! Der fikk du det til. Takk for linken! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kunne godt tenke meg å lese boka, men venter til den kommer i en bokhandel tror jeg. Var innom siden til forlaget og stusset litt. Den er ikke oppgradert siden det står at hvis du bestiller før påske......osv. En annnen ting er at jeg risikerer å få reklame hvis jeg bestiller den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selvsagt helt opp til deg, Aud-Helen, men jeg vet at det kan ta litt tid før boka er tilgjengelig i din nærmeste bokhandel. Jeg vet at forlaget har hatt problemer med oppdatering av nettsiden sin. Kan for øvrig garantere at forlaget ikke vil sende deg reklame selv om du skulle bestille boka på nett. Det er ikke sånn de opererer. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det jeg reagerer på er at det står: "Du havner også på forlagets mailingliste og vil få beskjed hvis det hender noe nytt." Tenker at det betyr mailer fra forlaget hver gang det skjer noe der, eller tar jeg feil. Skulle gjerne bestilt boka di da jeg har veldig lyst til å lese den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Aha! Nå skjønner jeg hvorfor du var redd for å bli overøst av reklame. Vel, forlaget har ikke en veldig stor portefølje så jeg tror ikke du skal være redd for mye spam-mail. Du kan evt. reservere deg mot å stå på en mailingliste. Skriv bare det i kommentarfeltet, så får du boka tilsendt og slipper å bli "plaget" senere. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Helt enig! Det er imidlertid en fordel at boka er registrert i bokdatabasen. Da er den nemlig søkbar her inne. Det koster litt penger og forfattere som utgir bøker på eget forlag tar seg som regel ikke råd til det. Nå er jeg så heldig at jeg har et forlag i ryggen, selv om det er lite. Jeg har fått beskjed om at de maser på bokdatabasen for å få Aldebaran registrert "as we speak".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette høres lovende ut, så nå gleder jeg meg til den dumper i postkassa mi også. Jan har skrevet at boka vil bli lagt inn her snart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fint den blir lagt inn, kommet ca halv-veis jeg nå, vil ikke uttale meg enda for jeg regner med folk bør få tid til å se litt på den først.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei alle sammen!

Alle data er sendt bokbasen, så nå er det bare å vente...

(Når det gjelder vår mailingliste så er den veldig lite operativ,dvs. jeg spammer ikke. :) )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg foreløpig lagt et lite uferdig kladd-notat i min leseblogg om Aldebaran.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth