Skjønner det, og jeg var jo heller ikke sint i teksten. Jeg bare forklarte hvorfor jeg ikke har og ikke vil ha Netflix, så ikke annet enn det:) Så vet du ikke mente det som kritikk.

Jeg vil eie bøkene jeg har fordi vil jo ha mitt eget bibliotek, men skjønner jo at alle ikke orker å ha/ta vare på alt av filmer, bøker osv ... for det kan jo bli mye. Men jeg liker å beholde det jeg har lest og sett, og da er det bare å finne smarte løsninger angående hyller og sånt:)

Enig i det. Jeg leser mye, men orker ikke å lese fra morgen til kveld så da er det kjekt å gjøre andre ting for ellers går man lei. For man kan jo gå lei av det man liker å gjøre. Så sier ikke nei til avbrekk innimellom. Da går det i fargelegging og pc-spill. Huff, jeg kommer aldri til å bli voksen;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Sånn er jeg også.. koser meg veldig med fargelegging, pc-spill, puslespill og andre kanskje 'barnslige' ting.

Men så er det noe som heter at 'den dagen du slutter å leke, er du ikke gammel, da er du død'
Den knuger jeg til mitt bryst :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg også legger puslespill. Akkurat nå for tiden legger jeg et puslespillet av EifFeltårnet. Og det tar sin tid. Men, men, noe må da vi ha å gjøre. Selv er jeg en person som liker å være opptatt med noe for jeg tåler ikke å kjede meg. Det er det som er greia. Må alltid gjøre et eller annet.

Det ligger vel noe i det ordtaket:) Man må ta vare på barnet man har i seg;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KTorill RevheimVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterBeathe SolbergJarmo LarsenKirsten LundRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågMads Leonard HolvikVannflaskeLailaLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalEli HagelundIngunn SLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne Dahl