Jeg fortsetter, som jeg sa forrige helg, med Ken Follett, 'På grensen til evigheten' Akkurat nå er jeg i 1962, og forholdet mellom USA og Sovjetunionen begynner å bli temmelig spent. I Berlin følger vi en familie som opplever å bli splittet av den nybygde muren. Dette er spennende lesning, synes jeg.

I motsetning til deg Rufsetufsa, så er jeg veldig begeistret for Netflix og andre muligheter til å streame serier og film. Jeg kan se hva jeg vil når jeg vil uavhengig av tv-kanalenes sendeskjemaer, og helt fritt for reklameavbrudd. Og jeg slipper å kjøpe og eie så mange ting - som jeg synes hoper seg opp og fyller opp huset.

Jeg er imidliertid av dem som ikke ble fenget av Orange is the New Black. Startet å se, for det var jo en serie det var så mye snakk om. Men likte den ikke så godt, så avbrøt. Favorittseriene på Netflix har hittil vært Broen, House of Cards og Downton Abbey, som jeg ikke fikk med meg noe av da den gikk på NRK, men har sett i sin helhet på Netflix.

Nei, nå skal jeg dykke inn i vår nære historie sammen med Ken igjen :-) God helg alle :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg vil ikke ha Netflix samme hvor praktisk dere synes det er. Greit at jeg må vente litt på ting før det ender i posten (blu-ray, dvd og musikkalbumer) for da har jeg i det minste noe å glede meg til for jeg er en person som ikke har mye å glede seg til. Og ventetiden er snakk om noen dager når man bestiller det før det kommer i postkassa. Og i mellomtiden er det bare å se vanlig tv, eller youtube og lese bøker. Verre er det ikke:) Så nei, jeg blir ikke misunnelig og har heller ikke behov for å ha Netflix. Jeg vil heller eie filmer/tv - serier og musikk. Se dem i en samling og ha dem i hyllene mine. Det har sin sjarm som Netflix ikke kan erstatte.

Ps: Når man eier filmer/tv-serier på blu-ray og dvd kan jeg også se dem når jeg vil uten reklamer akkurat som Netflix , som du nevner av fordeler. Så nei, foretrekker fysisk samling med covere og alt. Føler at det er noe som mangler når alt blir digitalt.

Dessuten ser jeg ikke sååå mye filmer og tv-serier at jeg har noen grunn til å ha Netflix for ser ikke så mye på tv til vanlig heller. Leser mest bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var ikke ment som noen kritikk av deg, Rufsetufsa, bare en kommentar som viser hvor forskjellige vi mennesker er :-)

Du liker å eie en fysisk samling som du koser deg med å eie. Jeg liker å slippe å eie ting, og vil heller ha dem i 'skyen', klar til å laste ned når jeg vil bruke.

Samme når det gjelder bøker også: Jeg elsker bøker, men låner helst på biblioteket, da slipper jeg å eie så mange Jeg kjøper bare de jeg synes er riktig gode, og gjerne vil lese flere ganger. Samtidig vet jeg at for mange er det halve gleden, det å eie sine bøker. Så, vi er forskjellige som mennesker, og jeg sier ikke at det ene er bedre enn det andre.

Jeg ser heller ikke veldig mye film og tv, men det er nå godt å koble av med innimellom :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner det, og jeg var jo heller ikke sint i teksten. Jeg bare forklarte hvorfor jeg ikke har og ikke vil ha Netflix, så ikke annet enn det:) Så vet du ikke mente det som kritikk.

Jeg vil eie bøkene jeg har fordi vil jo ha mitt eget bibliotek, men skjønner jo at alle ikke orker å ha/ta vare på alt av filmer, bøker osv ... for det kan jo bli mye. Men jeg liker å beholde det jeg har lest og sett, og da er det bare å finne smarte løsninger angående hyller og sånt:)

Enig i det. Jeg leser mye, men orker ikke å lese fra morgen til kveld så da er det kjekt å gjøre andre ting for ellers går man lei. For man kan jo gå lei av det man liker å gjøre. Så sier ikke nei til avbrekk innimellom. Da går det i fargelegging og pc-spill. Huff, jeg kommer aldri til å bli voksen;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sånn er jeg også.. koser meg veldig med fargelegging, pc-spill, puslespill og andre kanskje 'barnslige' ting.

Men så er det noe som heter at 'den dagen du slutter å leke, er du ikke gammel, da er du død'
Den knuger jeg til mitt bryst :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg også legger puslespill. Akkurat nå for tiden legger jeg et puslespillet av EifFeltårnet. Og det tar sin tid. Men, men, noe må da vi ha å gjøre. Selv er jeg en person som liker å være opptatt med noe for jeg tåler ikke å kjede meg. Det er det som er greia. Må alltid gjøre et eller annet.

Det ligger vel noe i det ordtaket:) Man må ta vare på barnet man har i seg;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenKirsten LundBeathe SolbergRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NHarald KLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågMads Leonard HolvikVannflaskeLailaLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundIngunn SLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristoffer