En troverdig krim om hvordan vanlige folk kan bli kriminelle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

her skriver t. kurås at denne boken var en troverdig krim om hvordan vanlige folk kan bli kriminelle. da jeg var kommet frem til side 100 ble jeg for min del å hoppe av.
boken, fortellingen var ikke lenger realistisk. på side 100 åpner forfatteren selv med ordene: i begynnelsen var det ubegripelig. sitat slutt. og ved avsnittets siste setning skriver han: det var ikke mindre ubegripelig. sitat slutt.
ja, forfatteren tar först en omdreining tidligere fremme i fortellingen som jeg en liten stund stusser ved. det jeg stusser ved da er sannsynlighetgehalten ved en viktig tildragelse i fortellingen, men jeg kjöper den da.
så tar forfatteren enda en omdreining noen sider för side 100. denne blir jeg ikke å kjöpe. rett og slett fordi jeg finner den for urealistisk! jeg klarer ikke tro på historien lenger. for dröyt altså! slik endte det for meg, for tove kurås ble det ikke slik, hun kom i mål med hele historien. vi er forskjellige, vi lesere!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud