Jeg vet at pappa er veldig glad i Hovland, og har anbefalt han til meg mange ganger. Jeg har litt av han i bokhylla, men det at han skriver nynorsk gjør det litt uinteressant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg lurer på noe - hvorfor gjør det ei bok uinteressant at den er skrevet på nynorsk?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er vel det at jeg ikke klarer å leve meg inn i boken på samme måte som om den var skrevet på bokmål. Kanskje det hadde vært anderledes om jeg hadde lest mer nynorsk opp gjennom årene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aha. Da anbefaler jeg deg å lese mer nynorsk. Kanskje det blir bedre hvis du blir vant til målformen? For det er sjukt mye god litteratur på nynorsk som du går glipp av! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skal hive meg rundt, det er så sant det du skriver. Jeg vil heller ikke gå glipp av bra litteratur! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å! Cool!
Da kan jeg anbefale deg Fugletribunalet av Agnes Ravatn! Sjukt fin!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fugletribunalet er råbra! Undertonen i boka gjør at man ikke kan legge den fra seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Prøv. Han skriver veldig "moderne" nynorsk, og dessuten skriver han veldig lett. Ingen tunge, drøye setninger. Gi det en sjans, det kan jo være du faktisk finner deg en ny favoritt

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er helt sant det du sier, jeg burde prøve. Hva mener du med moderne nynorsk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

At han ikke tviholder på gamle ord som folk flest ikke kjenner til, at han skriver med "oppdatert" og ikke unødvendig komplisert språk :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn Sturød