I, Claudius er en miniserie (TV) basert på romanen med samme navn (norsk tittel: Jeg, Claudius) av forfatteren Robert Graves. Romanen (og oppfølgeren Claudius og Messalina), er skrevet i 1. person og er således den fiktive selvbiografien til den romerske keiseren Claudius. Både tv-serien og bøkene er etter min meningsvært gode.

Det ser ut til at tv-serien er å få kjøpt på Platekompaniet, dog uten norske undertekster.
Mine pocketbokutgaver av de to romanene er begge fra 1977, og jeg ser at de er å få tak i på antikvariatnet.no.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Begge bøkene er å få på engelsk som e-bok for kr 111,- pr stk på AdLibris (billigste valg der) også som CD-bok, pocket og innbundet, finnes også på biblioteket. Husker at jeg så tv-serien flere ganger under oppveksten, og har siden kjøpt den på DVD. Har bøkene i pocket utg, men har ikke lest dem enda.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLars Johann MiljeIngeborgChristofferHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk Nordvest