Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Synes du røpet alt for mye i omtalen din. Har heldigvis lest den, men synd for andre som ikke har gjort det og kommet over dette!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Visst har jeg røpet veldig mye. Det er jo også markert slik at man må klikke ekstra for å komme fram til bokomtalen min. Hensikten min er å gjøre rede for hva jeg fikk ut av boka. Når man leser mye, er det lett å glemme innholdet i den enkelte bok. Derfor skriver jeg først og fremst for å vekke egen hukommelse. Kanskje kan bokomtalen også hjelpe andre som er like glemske som meg. Jeg forstår godt at de som ennå ikke har lest boka, kan bli irriterte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe Solbergritaoline