Helt enig med deg, utrolig god bok. Forfatteren mestrer virkelig det å få frem det rette stemningen, skildringer og personlighetene til de forskjellige karakterene.

Jeg har ikke lest en eneste fantasy bok (enda), har du noen gode å anbefale?
Elsker krim! Sjøwall og Wahlø sine 10 bøker om Beck er absolutt mine favoritter. Ellers liker jeg veldig godt nordiske forfattere, føler jeg lettere kan leve meg inn i boken og handlingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Å. Jeg elsker også krim. Det skjer det jo noe hele tida også, I allefall i mange krimbøker,
Jeg har ikke lest bøkene om Beck, men jeg har sett de på TV i påska opp gjennom årene. Jeg liker Beck! Er veldig glad i Kepler! Sjukt spennende!

Hvis du ikke har lest Harry Potter-bøkene ville jeg prioritert de. De er fine, morsomme, kjempespennende, interessante, triste og bare helt fantastiske. Ellers er det sjukt mye god fantasy ut om. Odinsbarn av Siri Pettersen er også et godt sted å starte. Det er noe av det beste jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig T