Det jeg liker så godt med den er at det er så fin og sår, samtidig som den er så morsom. Den er virkelig en av favorittene mine. For den balansegangen er så vanskelig.

Jeg leser mye ungdomsbøker. Jeg er skolebibliotekar på skolen jeg jobber på, så jeg liker å holde meg oppdatert på det som finnes der. Også liker jeg ungdomsbøker veldig godt. Leser mye krim og fantasy også. Jeg liker at det skjer noe. Helst hele tida!
Enn du selv?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig med deg, utrolig god bok. Forfatteren mestrer virkelig det å få frem det rette stemningen, skildringer og personlighetene til de forskjellige karakterene.

Jeg har ikke lest en eneste fantasy bok (enda), har du noen gode å anbefale?
Elsker krim! Sjøwall og Wahlø sine 10 bøker om Beck er absolutt mine favoritter. Ellers liker jeg veldig godt nordiske forfattere, føler jeg lettere kan leve meg inn i boken og handlingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å. Jeg elsker også krim. Det skjer det jo noe hele tida også, I allefall i mange krimbøker,
Jeg har ikke lest bøkene om Beck, men jeg har sett de på TV i påska opp gjennom årene. Jeg liker Beck! Er veldig glad i Kepler! Sjukt spennende!

Hvis du ikke har lest Harry Potter-bøkene ville jeg prioritert de. De er fine, morsomme, kjempespennende, interessante, triste og bare helt fantastiske. Ellers er det sjukt mye god fantasy ut om. Odinsbarn av Siri Pettersen er også et godt sted å starte. Det er noe av det beste jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdHarald KTorill RevheimVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterBeathe SolbergJarmo LarsenKirsten LundRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NLeseberta_23Mads Leonard HolvikVannflaskeLailaHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine Sundal