Jeg leste ferdig denne boka i dag, utrolig artig bok! Anbefales til alle som har kjennskap til Norge (kanskje spesielt vi som er norske). Boka er skrevet på engelsk, og forklarer hva som er typisk for nordmenn, og hva som gjør en nordmann til en nordmann.

Boka er lettlest og har masse humor, den får virkelig fram smilet på en dårlig dag. :) Boka er ikke spesielt lang, men får utmerket godt fram poeng som viser hvordan det er å være norsk.

En veldig god gave-idé til noen som kanskje føler seg som en "norsk nordmann fra Norge"!

Jeg er usikker på hvor mye glede man vil ha av boka hvis man ikke er norsk eller ikke vet noe særlig om det norske samfunnet; i dét tilfellet er kanskje boka mer humoristisk informativ. Jeg tror at denne boka kan være fin å lese hvis man holder på å bli integrert i Norge; for å få samfunnet presentert på en morsom, men allikevel ganske så passende måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TralteKirsten LundLailaBeathe SolbergOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg G