De andre bøkene til Riley har ikke imponert meg heller. Stormens søster ligger i lesebunken, men siden De syv søstre ikke imponerte stort må jeg innrømme at terskelen for å begynne på den er ganske høy. Kom til å tenke på Den glemte hagen av Kate Morton. Den likte jeg også veldig godt. Både denne og Orkideens hemmelighet overrasket meg med sine handlingstvister. Handlingstvister som er troverdige og som ikke kommer som "lyn fra klar himmel". Nå skal jeg få tak i Huset ved havet på engelsk. Det bare viser hvor viktig jobb oversetteren har. Takk for tipset :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Fikk en vag følelse av å ha rota litt i hukommelsen, så jeg gikk for å bla i Secret of the sea house. Er jo to år siden jeg leste den. Det var ikke der det var annenhver gang med gammelengelsk likevel, men sannelig om jeg husker hvilke bok det var! Har lest masse 1800-talls romaner på engelsk i år, så det går litt rundt for meg. Men uansett; anbefalingen står ved lag! :) Hvis du husker meg når du en gang har lest den, hører jeg gjerne fra deg. Ellers ser jeg kanskje når du legger ut anmeldelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cecilie69VariosaDolly DuckKirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. Martolgretemor