En fin omtale - og jeg likte også denne boken godt. Terningkast fem fra meg også! Men er det ikke utrolig at det eksisterer så lite informasjon om den elefanten i historiske kilder? Klart mye av kildematerialet har gått tapt i løpet av så mange år - men likevel?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tenker at det har vært såpass mye turbulens i områdene både på og omkring reiseruta i løpet av et drøyt millennium at det nærmest er et mirakel at vi har nedskrevne kilder i det hele tatt. Uansett: Forfatteren har gjort en strålende jobb ut fra de fragmentene han har greid å oppspore!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt strålende - helt enig! Jeg blir mer og mer begeistret for Bringsværd, både som essayist og som "fabulist".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergTheaSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeMarianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokatta