Traff ikke helt for min del denne. Synes det ble litt for rotete, og det fungerte ikke helt med to forskjellige etterforskningsmiljøer hvor vi også fulgte privatlivet til etterforskere på begge steder.
Forsåvidt ganske godt skrevet, men skjønner ikke at denne har oppnådd seksere.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Den traff ikke helt meg heller. For min del ble det slik at jeg nesten syntes at privatlivet til etterforskerne var mer interessant enn selve saken(e).
Men alt sammen var jo sausa så godt sammen at det ble bare mer og mer merkelig, alt som skjedde. Frode Granhus dro sammen alle trådene til slutt da ...
Godt skrevet?
Tja, det var jo noen artige dialoger innimellom. ;)
Ingen sekser fra meg heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg. Men det var god krim da, og i motsetning til Uglen og Det henger en engel alene i skogen har den i alle fall en logisk løsning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag