Starter som en uhyre fornøyelig satire over de ytre perfekte og utseendefikserte på vestkanten. Beveger seg i en mer alvorlig retning - med tidsaktuelle temaer som hva baserer man lykken på, forholdet til barna etter samlivsbrudd, beholde selvrespekt og integritet etter et brudd der det er stor økonomisk ulikhet mellom partene. Perfekt for de som liker Lene Hvals "Dollhouse" i Aftenposten - og mange andre. Boken er mye større enn man først skulle tro.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, den var fornøyelig, men ikke bare det. Jeg ble sint og frustrert, trist og lattermild, og det var ikke langt mellom tårer og smil. En bok jeg ikke klarte å legge fra meg, og leste den på 2 kvelder. Tenker på unger som må vokse opp under slike forhold, håper ingen opplever det så ekstremt i virkeligheten. Den får en sterk 5'er av meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig! Jeg skrev kommentar før jeg var ferdig med boken - har oppdatert den nå. Jeg ble litt imponert over boken - den er nesten overraskende god.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30BenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen