Å. Her må man trekke frem flere, tror jeg. Veldig gøy å se tilbake på hva man egentlig leste.

Klaus Hagerup leste jeg alt av. Jeg husker på at jeg likte spesielt Kaninene synger i mørket var en favoritt. Jeg har egentlig lyst til å lese den igjen, men det er skummelt også, å lese igjen barndomsfavoritten i en alder av 26. Jeg leste igjen Drager skal fly, og jeg likte den enda.

Roald Dahl går nok igjen hos mange. Og både Heksene og Mathilda var nok favoritter. Det var alltid noe uventet og rart og spennende som skjedde. SVK er jo også nydelig. Det fantes en tegnefilm av den, som jeg så hos tante. Altså, det var en vidunderlig film, og jeg har sterke minner knyttet til den. Sikkert fordi jeg så den så få ganger, også be den borte. Nå kommer det jo en ny film! Litt skeptisk..

Ellers var Maria Gripe en jeg leste mye av. Og jeg leste flere om Bobseybarna.

Ellers må jeg nok dra på med J.K.Rowling. En klisje, men sånn er det når man vokste opp på 90-tallet. Det er også den bokserien som gjorde at jeg satte i gang lesingen for fullt, tror jeg. Har lest denne om igjen flere ganger.Blir aldri lei!

Å. Memory lane!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone Sundland