Siden det er ca 30 års aldersforskjell mellom oss, er det naturlig nok flere av titlene du nevner, Rolf, som jeg aldri noensinne har hørt om. Likevel er det faktisk noen av dem du nå har fristet meg til å sjekke nærmere ut, og kanskje til og med lese. For eksempel "Sven Bidevind". Uansett er det artig å få feedback på mitt diskusjonstema fra representanter for din generasjon :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Faktisk, Eivind, tror jeg du vil like "Sven Bidevind". Kom i Aschehougs utvalgte for Gutter , en populær serie på 50 tallet. Men den kom ut første gang i 1897 derfor finner forlaget å komme med opplysninger om skoleordningen den gang. Av samme forfatter , i samme serie har jeg og "Peter Napoleon". Mer kjente Gabriel Scott har to med i serien:" Hollender-Jonas" og "Gutten i røyken". De siste var bortgjemt og ville vært glemt om ikke du la ut dette diskusjonsemnet her. Prisverdig godt gjort av deg, er min (og sikkert flere sin) mening. Bravo, Eivind.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Morten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine Sundal