Denne helgen tar jeg sikte på å fullføre boka "Innvandrerne " av Vilhelm Moberg. Dessuten starter jeg på to nylånte bøker - "Bare et menneske" av Kristine Næss, og "Hvitt hav" av Roy Jacobsen. Det blir mye utendørs lesing, siden våren omsider er kommet hit til Vestlandet, etter en kald vinter. Takk for at du sa deg villig til å overta denne tråden :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har også den serien av Vilhelm Moberg. Hva synes du så langt?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg er også i gang med denne serien, så langt har eg lest ferdig Utvandrerne 1 og 2. Satsar på å lese dei 6 neste binda i løpet av våren og sommaren. Kjekke og lettleste bøker som det er lett å leve seg inn i. Delte ut 4'arar til dei to første.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med deg i dine to terningkast. Bøkene er så absolutt lettleste, Moberg skriver godt og tydelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Liker denne serien godt, innholdet har svart til mine forventninger. Den har bra skildringer av utfordrende menneskeskjebner, og forfatteren skriver på en måte som gjør det rimelig lett å leve seg inn i handlingen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard Holvik