Jeg leste i sin tid de fleste av Carl Grimbergs "Menneskenes liv og historie", husker jeg kom helt til Napoleon for jeg ga meg en gang på midten av 80-tallet. Har fortsatt bind 22 Historisk atlas som jeg slår opp i fra tid til annen for kart og hersker rekker. Jeg lånte noen på biblioteket, men gikk etter hvert over til å låne dem av en kusine til pappa. Hun var ganske gammel da, tror over 90. Husker at hun døde før jeg var ferdig med serien, det er derfor jeg har bind 22 fortsatt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Han har fått kritikk som seg hør og bør når det gjelder historikere, men ingen kan ta fra han at han skriver godt, ikke minst med humor og innlevelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård Støre