Selvfølgelig kutter jeg ikke kontakten med deg eller bokelskerne :-) Selv om jeg faktisk ikke engang vet hva du heter så føles det jo som man hvertfall kjenner hverandre litt etter 4 år. Nå har jeg begynt å følge deg også så det er mulig å sende PM :-)

Det har aldri føltes som tvang med lesehelgen, det er mer det at helgen kommer når den kommer uansett om jeg ikke er i form til å formulere noe innlegg akkurat da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hei, og beklager for sent svar fra meg:) Ina heter jeg, så vet du i alle fall navnet mitt:) Jeg er ikke den som etterlater navnet mitt overalt på nettet for vil ikke at min fremtidige arbeidsgiver (hvis jeg i det hele tatt får noen) får vite hva jeg driver med på fritiden:) Fordi de som kjent søker på google. Samtidig er jeg litt sær:)

Godt at vi kommer til å holde kontakten for det er du jeg har mest kontakt med her inne, så det er godt å vite at den ikke blir brutt:)

Skjønner, sånn er det med formen og helsa. Den må gå først noen ganger, og vi forstår. Vi er så forståelsesfulle her inne, så:) Av og til må vi bare ta ting etter formen, sånn er det noen ganger. Det er ingen vei utenom. Og det er bare å sende meg pm når du føler for det. Er jo hyggelig å beholde kontakten:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei Ina! Det er ikke så farlig med navn for min del, men det er hyggelig å ha ett fornavn :-) Man har jo aldri noe garanti for at den man prater med er den man utgir seg for uansett om man har navn. Når det kommer til å være anonym på nett så skjønner jeg hvorfor noen velger å være det, så lenge man oppfører seg så har ikke det noe å si.

Det er bare fint at du er litt treg med å svare, jeg er jo ikke kjent for å være lynrask selv. Da slipper jeg å ha dårlig samvittighet :-) Klart vi skal holde kontakten, jeg forsvinner ikke noe sted jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for forståelse. Jeg er ingen nettroll og har heller ingenting å skjule, men synes alltid det er skummelt å gi bort sitt fulle navn bestanding, spesielt online. Jeg har vel alltid vært overforsiktig av meg:) Vi er vel ikke lynraske noen av oss, men det er greit og vi forstår hverandre. Blir uvant med lesehelgtråd av noen andre i dag. Det blir ikke det samme:( Men det er godt at du fortsatt stikker innom for vi har mye til felles:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stine AskeHarald AndersensomniferumMetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdHarald KTorill RevheimVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterBeathe SolbergJarmo LarsenKirsten LundRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NLeseberta_23Mads Leonard HolvikVannflaskeLailaHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlaging