Det var uventet og trist nyhet:/ Fint at noen andre overtar, men det blir ikke det samme:/

Natt til onsdag ble jeg ferdig med Night Shift av Stephen King. Samme natt begynte jeg på Jeg lar deg gå av Clare Mackintosh som jeg skal begynne på. Siden forrige helg har jeg lest i Dukkehuset av M.J. Arlidge som jeg også skal fortsette med. Tro kanskje jeg blir ferdig med den i kveld ... Neste bok på leselisten er Vinternatt (norske kriminalfortellinger) - utvalgt av Nils Nordberg, men tror ikke jeg rekker å begynne med den før neste uke.

Takk for alle innlegg og håper du titter innom selv om du ikke lenger kommer til å ha ansvaret for denne tråden:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Har kjent på det en stund, men har vegret meg litt for å avslutte. Nå fant jeg ut at det ikke var noen vei utenom, dessverre.. Jeg kommer helt klart til å være her fortsatt, dere blir ikke kvitt meg så lett :-) Tenker jeg nå kanskje får litt overskudd til å kommentere andre innlegg og ikke minst titte innom lesehelgen til krira. Det blir nok litt lettere når jeg kan bestemme selv og slipper "presset" med å være klar hver helg. Jeg skriver "presset" for det har stort sett vært bare positivt, men denne sykdommen er lunefull :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er godt å høre at du kommer til å titte innom, og jeg skjønner deg godt. Det er ikke alltid jeg føler for å kommentere bestandig jeg heller når jeg ser interessante tråder, og derfor må vi gjøre det som føles er best for oss selv. Når ting føles som tvang er det ikke gøy lenger. Så man må gjøre det man føler er riktig:) Godt å vite at du fremdeles kommer til å stikke innom bokelskere slik at kontakten ikke blir helt brutt, og god bedring:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selvfølgelig kutter jeg ikke kontakten med deg eller bokelskerne :-) Selv om jeg faktisk ikke engang vet hva du heter så føles det jo som man hvertfall kjenner hverandre litt etter 4 år. Nå har jeg begynt å følge deg også så det er mulig å sende PM :-)

Det har aldri føltes som tvang med lesehelgen, det er mer det at helgen kommer når den kommer uansett om jeg ikke er i form til å formulere noe innlegg akkurat da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei, og beklager for sent svar fra meg:) Ina heter jeg, så vet du i alle fall navnet mitt:) Jeg er ikke den som etterlater navnet mitt overalt på nettet for vil ikke at min fremtidige arbeidsgiver (hvis jeg i det hele tatt får noen) får vite hva jeg driver med på fritiden:) Fordi de som kjent søker på google. Samtidig er jeg litt sær:)

Godt at vi kommer til å holde kontakten for det er du jeg har mest kontakt med her inne, så det er godt å vite at den ikke blir brutt:)

Skjønner, sånn er det med formen og helsa. Den må gå først noen ganger, og vi forstår. Vi er så forståelsesfulle her inne, så:) Av og til må vi bare ta ting etter formen, sånn er det noen ganger. Det er ingen vei utenom. Og det er bare å sende meg pm når du føler for det. Er jo hyggelig å beholde kontakten:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei Ina! Det er ikke så farlig med navn for min del, men det er hyggelig å ha ett fornavn :-) Man har jo aldri noe garanti for at den man prater med er den man utgir seg for uansett om man har navn. Når det kommer til å være anonym på nett så skjønner jeg hvorfor noen velger å være det, så lenge man oppfører seg så har ikke det noe å si.

Det er bare fint at du er litt treg med å svare, jeg er jo ikke kjent for å være lynrask selv. Da slipper jeg å ha dårlig samvittighet :-) Klart vi skal holde kontakten, jeg forsvinner ikke noe sted jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for forståelse. Jeg er ingen nettroll og har heller ingenting å skjule, men synes alltid det er skummelt å gi bort sitt fulle navn bestanding, spesielt online. Jeg har vel alltid vært overforsiktig av meg:) Vi er vel ikke lynraske noen av oss, men det er greit og vi forstår hverandre. Blir uvant med lesehelgtråd av noen andre i dag. Det blir ikke det samme:( Men det er godt at du fortsatt stikker innom for vi har mye til felles:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliellinoronilleKirsten LundHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdHarald KTorill RevheimVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterBeathe SolbergJarmo LarsenRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NLeseberta_23Mads Leonard HolvikVannflaske