Rare greier, det der. Har googlet litt og det ser, for meg, ut som om det handler om én og samme bok - nemlig The Passage (den vi kan stemme på). Begge titlene ligger her på bokelskere og det står under begge titlene at de er første bind i en trilogi. Så da må det vel være den samme boka. Oversetteren ser ut til å være den samme i begge utgavene. Men det er da pussig at forlaget har gitt ut boka under to ulike titler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det ser ut for at det er den innbundne utgåva som har tittelen Overgangen, medan pocket og e-bok heiter Den første. Slår ein opp på Overgangen på bokelskere, finn ein tittelen Den første heilt nederst på sida, under "Andre utgaver". Kanskje fann forlaget ut at boka ville selje betre med ein annan tittel?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne Sjønnesen