Etter å ha lest omtalene her inne hadde jeg store forventninger til denne boka. Kanskje de var for store? Jeg liker god fantasy, men boka innfridde ikke helt mine forventinger. Den slo liksom aldri helt til for min del. Tror ikke dette er min form for fantasy. Jeg liker det enda mer eventyraktig og med mer action og vesener/fabeldyr etc.

Jeg fant likevel boka underholdene og enkelte seksjoner var spennende og rikt beskrevet. Den er velskrevet, som er et must for sjangeren. Det er et rikt univers Siri Pettersen har skapt. Hun går inn i detaljer og leseren blir bedre kjent med dette universet utover fortellingen. Man blir glad i hovedpersonen Hirka den Halelause. Hvordan hun vokser som karakter gjennom boka og de erfaringer hun tilegner seg. Hun er en skapning fra en annen verden. En verden som er ukjent og fryktet av folkene i Ymslanda.

Boka vekket min nysgjerrighet til å lese de to neste bøkene også; Råta og Evna. Jeg ønsker å vite hvordan det går med Hirka og Rime. Odinsbarn avslutter nemlig med en såkalt cliffhanger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg vil anbefale deg å sjekke ut "Eventyr suger": https://bokelskere.no/bok/eventyr-suger/472398/ Jeg tror den kan passe veldig bra til deg! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland Skjeggerud