Takk for tipset, krira.
Nå har jeg prøvd linken din, og får opp en lavere pris, men den er fortsatt 8.06 dollar.
Til den prisen du fant, hadde tenkt å kjøpe den uavhengig om den ble neste bok i lesesirkelen, men nå tror jeg venter og ser. Har ganske mange bøker jeg skal lese som det er, for å si det mildt :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Så merkelig at du får opp en helt annen pris enn meg og gretemor (hun nevnte iTunes). Jeg har prøvd linken flere ganger og får alltid opp det jeg faktisk betalte: 1.11 dollar. Rare greier!
Jeg er såpass begeistret for The Passage at jeg har bestilt den i hardcover også. Jeg fant den pent brukt via amazon, og da kostet den innbundne utgaven bare 80 kr. Må ha et eks i hylla også :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dessverre så har amazon endret prisen fra i går til i dag :(

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Egentlig godt å høre ... så var det ikke bare jeg som var klønete!
Takk for oppklaring, gretemor :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hmm.... nå ser jeg også at prisen er endret. Jeg får opp 9,50 dollar nå..... Kanskje det lønner seg å prøve igjen om en stund og håpe at prisen går ned igjen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk krira :-) Ja, jeg får bare følge med å se om prisen går ned igjen.
Et alternativ er selvfølgelig å bruke en kreditt hos Audible og laste den den som lydbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard Holvik