gretemor, siden du viser så flott initiativ og det innen det disse sider bør handle om, nemlig bøker, vil jeg gjerne bidra.
Mars måned betyr påske og det kan slå begge veier hva konsentrasjon og tid til å lese angår. For meg skjedde noe helt spesielt: I begynnelsen av måneden traff jeg helt tilfeldig på forfatteren og lyrikeren Helge Torvund på det lokale Handelslag. Han er født på stedet der jeg bor, og han bor ikke langt unna geografisk nå. Etter en del samtaler og korrespondanse om dette og hint i ettertid, sendte han meg en dedikert utgave av sin bok SKAL ME LEGGJA EIN VEDSTABEL SAMAN (En samling av hans beste kjærlighetsdikt.)Jeg må innrømme at jeg ikke har vært den store forbruker av lyrikk, men som sagt før: Bøker jeg får i gave leser jeg. Jeg fikk en veldig god bok og det åpnet mine øyne for en ny sjanger. At en mann som har utgitt over 40 bøker må ha en viss kvalitet på sine arbeider sier en del.Jeg forstår hvorfor han valgte akkurat denne boken for meg. Det betyr jo også noe.

Etter et tips fra profilen her på sidene, Lillevi, skaffet jeg meg boken EN REISE TIL NORDEN av den tsjekkiske forfatter Carel Capek, dermed to bøker jeg liksom ikke kan bli ferdig med, her var også noen særegne og dyktig utført tegninger av forfatteren som traff mer enn blink hos meg.
To bøker som jeg uten videre tør å anbefale.

Og for å fullføre dette med å lese gaver: Min kone ga meg" 200 ÅR PÅ 200 SIDER" av Frank Aarebrok, en veldig grei og oversiktlig fremstilling av Norges historie . Og hun vet (blant annet) at alt om historie faller i god jord hos meg.

En veldig god og spesiell lesemåned for meg, gretemor!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så hyggelig, Rolf. Når det gjelder tid og aller helst konsentrasjon, så stiller jeg meg på lag. Jeg fant "En reise til Norden" på Nasjonalbibliotekets nettside i går kveld, og jeg forstår at du liker hans tegninger. Historie er jeg også glad i, og jeg var så heldig å finne en bok om gamle norske merkedager i bibliotekets salgshylle i dag. Nesten ikke åpnet og pris kr 10,-

Ha en god helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for respons, gretemor. Det du sier her er viktig: Når bibliotekene har salg, og her skjer det stadig, kan du finne mange godbiter , og det til den billigste penge! ER overbevist om at du vil kose deg med "En reise i Norden", spesielt tegningene!

En god helg til deg og!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard Holvik