Ja, det ser spennende ut. Jeg må tilstå at jeg er i gang med The Passage/Overgangen og er virkelig hekta! Så jeg håper naturlig nok det blir den :-) Justin Cronins roman er spennende og så velskrevet at jeg ble revet med fra første side. Den kostet bare rundt én dollar på Kindle :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Ja, krira, det er veldig spennende, dette her. Og det ser ut som du kan få ønsket ditt oppfylt. Det er riktignok fortsatt et par dager igjen av avstemningen, men akkurat nå er det dødt løp mellom den og Salamanderkrigen på toppen av lista :-)

Så vidt jeg kan se, er det The Passage første bind i en trilogi, så da er det jo mer å glede seg til. Men jeg skjønner ikke det du skriver om prisen. Jeg var inne på Amazon nå, og ser at den koster 11,99 dollar?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her er linken til amazon.com hvor prisen faktisk er kun 1,11 dollar :-)

http://www.amazon.com/Passage-Trilogy-Book-ebook/dp/B003TJA8Y2/ref=tmm_kin_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=1459506149&sr=8-1

Ja, jeg fryder meg ved tanken på at The Passage er starten på en trilogi; handlingen er såpass lovende hittil at tanken på en trilogi er forlokkende. Nå er boka på 785 sider, så det tar sin tid å komme seg gjennom (heldigvis!).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tipset, krira.
Nå har jeg prøvd linken din, og får opp en lavere pris, men den er fortsatt 8.06 dollar.
Til den prisen du fant, hadde tenkt å kjøpe den uavhengig om den ble neste bok i lesesirkelen, men nå tror jeg venter og ser. Har ganske mange bøker jeg skal lese som det er, for å si det mildt :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så merkelig at du får opp en helt annen pris enn meg og gretemor (hun nevnte iTunes). Jeg har prøvd linken flere ganger og får alltid opp det jeg faktisk betalte: 1.11 dollar. Rare greier!
Jeg er såpass begeistret for The Passage at jeg har bestilt den i hardcover også. Jeg fant den pent brukt via amazon, og da kostet den innbundne utgaven bare 80 kr. Må ha et eks i hylla også :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dessverre så har amazon endret prisen fra i går til i dag :(

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Egentlig godt å høre ... så var det ikke bare jeg som var klønete!
Takk for oppklaring, gretemor :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hmm.... nå ser jeg også at prisen er endret. Jeg får opp 9,50 dollar nå..... Kanskje det lønner seg å prøve igjen om en stund og håpe at prisen går ned igjen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk krira :-) Ja, jeg får bare følge med å se om prisen går ned igjen.
Et alternativ er selvfølgelig å bruke en kreditt hos Audible og laste den den som lydbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fant også først prisen på 11.99 dollar, men så ser jeg på linken din at boka finnes til 1.11, og den kommer frem når jeg sorterer prisen fra Low to High. Supert, nå lærte jeg noe nytt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var jo hyggelig :-)
Og jeg må si jeg er fornøyd med den prisen! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du har iTunes koster den kr 8,-

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin Eftevand