Et mesterverk, synes jeg. Langt forut for sin tid. Jeg koste meg med lydboka hele veien fra Oslo til Zagreb i bilen. Spennende med en fortellerstemme som tydeliggjøres innimellom og skaper en følelse av samtidslitteratur. Artig også å oppleve hvordan forfatteren har latt seg inspirere av Peer Gynt i sin skildring av Kavalerene og særlig Gösta Berling. Jeg hadde stor glede av denne boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Gösta Berlings saga er en av mine favoritter, og jeg har lest den flere ganger gjennom de siste 40 årene! Det er noe med den magiske, eventyraktige stemningen og suset av en svunnen tid som har forført meg fullstendig! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gleder meg til å lese den...har den klar i lydbok, skal flytte den lengre opp på prioriteringslisten, tror jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviTine SundalLailaDemeterJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilHarald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche Vargas