Denne helgen leser jeg Ensom ulv av Jodi Picoult. Ulver er fascinerende dyr uansett hva man mener om rovdyr-politikk, og så langt synes jeg dette er en typisk Picoult-historie. Hun skriver fine historier, men den har ikke truffet meg helt ennå.

Jeg leser også boka If I did IT O.J. Simpsons egen "tilståelse" av en av 90-tallets største drapssaker og rettssaker. De fleste er vel enige om at han slapp unna med mord, men nå leser jeg hans egen historie i denne boka. Han var jo en bortimot perfekt ektemann, det var ekskona som var voldelig og uberegnelig, ikke han. Vel.. Det er en grunn til at jeg vanligvis ikke leser bøker av personen selv, men foretrekker uavhengige forfattere. Jeg kjenner at jeg er veldig nysgjerrig på motivasjonen hans for å skrive denne boka.

God helg og god påskeferie til de som benytter muligheten for litt ekstra fri :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Denne helga har jeg tyvstartet på påskekrimmen! Har hamstra mange nyheter :D Først ut ble bok nr to i serien til Emelie Schepp "Hvite spor". Denne har jeg gledet meg til lenge!
Ellers holder jeg fortsatt på med "Påfuglemporiet" av Jojo Moyes. Det går litt trådt i tillegg til at det er en lang bok...
God påske! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå er det endelige påskeferie og ti dager med fri. Jeg har dratt på påskeferie til mine foreldre på Østlandet. På fredagens flyreise leste jeg ferdig Honningfellen av Unni Lindell. Nå leser jeg Mørkemannen av samme forfatter. Ingen påske uten krimbøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet ennå ikke hvilken bok jeg skal ta med meg i dag, når jeg skal en uke på Vestlandet

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg sliter litt med konsentrasjonsevnen om dagen, egentlig øynene også, men det siste er lettere å ignorere. Derfor tenkte jeg at jeg skulle ta en pause fra Dostojevskij og lese en spenningsbok. Det endte opp med irritasjon og oppgitthet over manglende troverdighet og klisjeer. Jeg er litt på etterskudd, så nå er det tilbake til Brødrene Karamasov.

En riktig god påske til dere alle sammen!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Nå starter jeg på Blendet av Karin Slaughter. Aldri lest noe av forfatteren før, så er litt spent. Pluss at jeg leser brødrene Løvehjerte med barna. Du verden for en vakker bok! ❤

Godt sagt! (3) Varsle Svar

ca 20 sider igjen med isfritt, så skal det bli en bok om menneskenes historie som heter Sapiens

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Påskeferie! :-) Det blir en ganske sosial ferie for min del, men tid til lesing blir det, heldigvis.¨

Jeg er godt i rute med lesesirkelromanen Ready Player One. Den er særdeles fengende, Så derfor gruer jeg meg til den er ferdiglest.

Den andre lesesirkelromanen, Brødrene Karamasov, går jeg i gang med i løpet av helgen. Der blir det nok en del lydbok; jeg falt for en dansk opplesning på Audible: http://www.audible.co.uk/pd/Classics/Brodrene-Karamazov-The-Brothers-Karamazov-Audiobook/B00TURH3PE/ref=a_search_c4_1_1_srTtl?qid=1458377374&sr=1-1

Skulle jeg få lyst på litt påskekrim, så tyr jeg nok til den utmerkede podcasten Criminal Med uavhengige episoder på 20 min, så lar den seg fint lytte til innimellom øvrige aktiviteter og annen lesing.

God påske! God lesehelg! :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er i gang med å lese ferdig serien Sagakongene, har tre bøker igjen og alle inngår i leseutfordringen. Holder på med Håkon Jarl (en bok med blått omslag), etter den blir det Olav Tryggvason (finnish a series you once started) og tilslutt Olav den hellige (a book with a red cover).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg skal til å begynne på 'Der fire veier møtes' av Tommi Kinnunen. Har hørt mye fint om den, så gleder meg:) Her blir det ikke påskeferie før onsdag, så ennå noen dager igjen på jobb før skiene kan finnes frem. God helg alle sammen:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har lest to bøker av Jodi Picoult og det er Nineteen minutes og Historiefortelleren. Jeg likte Nineteen minutes best og anbefaler den hvis du ikke har lest den:)

I går kveld ble jeg ferdig med Everest av Odd Harald Hauge. Og jeg har begynt å lese Maestro av Geir Tangen. Jeg skal fremdeles lese The Diviners av Libba Bray som jeg begynte på i forrige helg. Hvis jeg blir ferdig med en av de to skal jeg begynne på Night Shift av Stephen King. Stephen King er jo min favorittforfatter som jeg leste mest av på ungdomsskolen og videregående så jeg skal bli flinkere til å lese bøker av ham nå også:)

Selv er jeg på en måte ikke klar over at det er påske snart for jeg har ikke noe tidsbegrep for tiden. Selv om jeg ikke har noen jobb å gå til så står jeg opp tidlig hver dag likevel (mellom 4 og 6 på morgenen), men har ikke noe påskefølelse eller noe så vanskelig å forestille seg at det er snart påske.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Her har det ikke blitt mye lesing denne uka så nå ligger jeg laaangt etter i felleslesingen av Brødrene Karamasov. Må prøve å komme litt videre i helga. Blir ikke ferie før tirsdag, så har ikke helt påskefølelsen enda. God helg til dere alle:-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hei og god helg;) Jeg har nett blitt ferdig med Anne b Ragde og Lindell to fluer i en smekk og Rakels bok. Nå holder jeg på med en bok jeg ikke har lest siden ungdommen "historien om glenn anton - Thor Soltvedt". Jeg har lyst å begynne med en tykk bok, påsken skal tilbringes hjemme. Og da trenger jeg ikke tenke på at jeg ikke kan drasse boken med meg over alt. Så jeg står litt på bar bakke, hva skal jeg begynne med. Trenger litt "ny litteratur", så jeg har ikke klart å bestemme meg helt enda;) God påske og ikke minst god Lesehelg

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ferdig med Uroens bok,det var en leseopplevelse av de skjeldne. Positivt,altså. Nå har jeg begynt på Verden av i går av Stefan Sweig og så leser jeg Bibelen i kortversjon,den er oversatt og i utvalg av Kjell Arild Pollestad. Ellers er det en ett-åring og en seks-åring her fram til i morgen,så ho bestemor må nok gjøre annet enn å lese. God palmehelg til alle.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Regn og sludd her no. Perfekt påskever med andre ord, då kan ein sitje inne og lese med godt samvit. For min del er det lesesirkelbøkene Brødrene Karamasov (alvorleg på etterskot) og Ready Player One (omlag på skjema) som er lektyren. Kanskje får eg også pressa inn ein krim før påska er over, men det blir i alle fall ikkje denne helga.

God helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Her er det stadig forholdsvis hektisk og desto mindre tid til lesing, men litt blir det da :-)

Holder på med akkurat de samme bøkene som forrige helg; på Kindel leser jeg Ready Player One, romanen vi leser i den dystoptiske lesesirkelen, novellesamlingen In Persuasion Nation av George Saunders og kortromanen White Hunger av Aki Ollikainen. På øret hører jeg City on Fire av Garth Risk Hallberg.

Jeg liker alle disse fire, svært forskjellige bøkene utrolig godt. Ready Player One har masse spenning og driv, og jeg har vondt for å legge den fra meg. Novellesamlingen til George Saunders, som jeg er omtrent halvveis i, er så langt på høyde med det beste jeg har lest av denne spennende forfatteren tidligere. White Hunger er det jeg forbinder med typisk finsk og rommer mye sult, elendighet og død. Og City on Fire har handling fra New York i 1976–77 med masser av referanser til denne tiden, ikke minst musikalske, så jeg mimrer og koser meg, selv om historien er langt mer dramatisk enn morsom.

God helg og god palmesøndag!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg holdert på med Monster av Jørgen Jæger. Handlingsmettet, og utrolig spennende! En skikkelig pageturner, MÅ bare lese en side til...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H