Ja kommer til og vente til jeg finner Harmel boka på tilbud eller brukt :)

Jeg likte godt Elle melle (bok 1) og Bro, bro brille (bok 2) av M.J. Arlidge. forskjellige saker, men samme etterforsker. Må leses i rekkefølge ettersom de snakker om den tidligere saken i bok 2.
Kate Morton - Den hemmelige hagen, The secret keeper og The lake house, likte jeg godt.
Ellers har jeg sansen for Liane Moriarty (selv om ikke alle bøkene er like bra), Sarah Jio og Jojo Moyes. Disse forfatterne har det jeg kaller "kosebøker". Lettleste og enkle.

Drageløperen - Khaled Hosseini
I let you go - Clare Mackintosh (treg i starten, men tok seg veldig opp)

Ellers har jeg hørt at Alligatorvannet - Lynne Bryant og Mengele zoo - Gert Nygårdshaug er veldig bra.
Og hvis du liker krim har jeg hørt at Sue Grafton, Karin Slaughter og Mary Higgins Clark er veldig bra :) Av disse 3 har jeg bare lest noen få av Mary Higgins Clark, og jeg likte bøkene godt.

Men skal gi beskjed om jeg finner noen virkelig gode bøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hei igjen. Tenkte jeg skulle tipse deg. Jeg såg et bord der det sto 50% av grønn pris. Tror det er restsalg etter mammut, men nær pocket koster 25 kr da kan jeg ikke stå over. De trodde det var siste dag på lørdag. Så har du en tanum bokhandler i nærheten anbefaler jeg å ta turen. Tilbudene finner en ikke på nett

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for tips! Skal absolutt sjekke det ut! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Pernille GrimelandHanne Kvernmo RyeLabbelineMalinn HjortlandAnne Berit GrønbechStine AskeTjommituhamreBjørg Marit TinholtLailaIngunn SSteinar HansenritaolineNinaSissel ElisabethSigrid NygaardDaffy EnglundVibekeLisbeth Marie UvaagLesevimsaTrineRoger MartinsenJarmo LarsenTrude OmaflamgeBeathe SolbergSusan StensrudSynnøve H HoelIngvild SAnna Katharina MyklebustTor Arne DahlMerethe SolstadVidar KruminsKirsten LundEli HagelundMonica CarlsenHarald KTom-Erik FallaThomas Røst Stenerud