Da er jeg klar for bok 2 i Napoli-kvartetten - "Historia om det nye namnet"- av Elena Ferrante
(i alt 4 bøker). Opplevde bok 1 som fllott litteratur om vennskap og om 60-tallets Italia - på nynorsk. Vakkert språk. Godt jobba, Kristin Sørsdal (oversetter). Det var slik jeg oppdaget denne boken - jeg har studert sammen med Kristin, og tenkte at denne må jeg lese. Det er jeg glad for.
Tenker at denne må leses sakte - der er ikke en bok man bare pløyer gjennom. Denne nå nærleses - boka oser av Italia. Fikk lyst til å reise dit.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har nettopp begynt på denne og koser meg. Enig med deg at dette er bøker man ikke bare pløyer gjennom. Har aldri vært i Italia men liker å lese bøker med handling derifra.Kos deg med bok nr 2.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TralteKirsten LundLailaBeathe SolbergOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg G