Jeg er nettopp ferdig med "så lenge det er stjerner på himmelen"... Jeg har knapt ord.. Absolutt en favoritt. Lenge siden jeg har lest en bok som er så fengende og bra! Sitter igjen med en tomhetsfølelse nå når jeg er ferdig..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg lover deg den er så bra, så benytter anledningen til å tipse deg om en bok litt i samme kategori som "så lenge det er stjerner". Den heter Rakels bok -Sissel verøysvik eller noe. Den kommer du til å like. Jeg er snart ferdig med den☺️☺️Nå ble jeg glad du likte den. Vi har lik lesesmak☺️☺️

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsket virkelig "så lenge det er stjerner". Lånte den på biblioteket, men blir faktisk nødt å kjøpe den så jeg har den liggende.

Rakels bok står faktisk også på leselisten min. Regner med jeg låner den med fra biblioteket når jeg skal levere bøker neste gang! Tusen takk for tips :)
Tenkte jeg skulle begynne med "Du elsket alltid havet" av Lucy Clarke nå :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei ja, leselysten min dabbet liksom litt av, for det skal tt til å komme opp på Harmel's nivå. Ark har ofte 30% på alle bøker, innemellom 59% anbefaler å vente kan spare mye på det. Jeg kjøpte Rakels bok på 50%. Jeg kjøpte Harmel's bok brukt, lest en gang og jeg ser ikke at den har vært åpnet før. Så det er verdt å undersøke. Jeg har likt Rakels bok, hun skriver sykt bra, men syns det er litt trist å avslutte gode bøker. Det finnes så sykt mye brra, gjelder å lese med et åpent sinn.

Kom gjerne med tips du og☺️☺️☺️

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja kommer til og vente til jeg finner Harmel boka på tilbud eller brukt :)

Jeg likte godt Elle melle (bok 1) og Bro, bro brille (bok 2) av M.J. Arlidge. forskjellige saker, men samme etterforsker. Må leses i rekkefølge ettersom de snakker om den tidligere saken i bok 2.
Kate Morton - Den hemmelige hagen, The secret keeper og The lake house, likte jeg godt.
Ellers har jeg sansen for Liane Moriarty (selv om ikke alle bøkene er like bra), Sarah Jio og Jojo Moyes. Disse forfatterne har det jeg kaller "kosebøker". Lettleste og enkle.

Drageløperen - Khaled Hosseini
I let you go - Clare Mackintosh (treg i starten, men tok seg veldig opp)

Ellers har jeg hørt at Alligatorvannet - Lynne Bryant og Mengele zoo - Gert Nygårdshaug er veldig bra.
Og hvis du liker krim har jeg hørt at Sue Grafton, Karin Slaughter og Mary Higgins Clark er veldig bra :) Av disse 3 har jeg bare lest noen få av Mary Higgins Clark, og jeg likte bøkene godt.

Men skal gi beskjed om jeg finner noen virkelig gode bøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei igjen. Tenkte jeg skulle tipse deg. Jeg såg et bord der det sto 50% av grønn pris. Tror det er restsalg etter mammut, men nær pocket koster 25 kr da kan jeg ikke stå over. De trodde det var siste dag på lørdag. Så har du en tanum bokhandler i nærheten anbefaler jeg å ta turen. Tilbudene finner en ikke på nett

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for tips! Skal absolutt sjekke det ut! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Pernille GrimelandHanne Kvernmo RyeLabbelineMalinn HjortlandAnne Berit GrønbechStine AskeTjommituhamreBjørg Marit TinholtLailaIngunn SSteinar HansenritaolineNinaSissel ElisabethSigrid NygaardDaffy EnglundVibekeLisbeth Marie UvaagLesevimsaTrineRoger MartinsenJarmo LarsenTrude OmaflamgeBeathe SolbergSusan StensrudSynnøve H HoelIngvild SAnna Katharina MyklebustTor Arne DahlMerethe SolstadVidar KruminsKirsten LundEli HagelundMonica CarlsenHarald KTom-Erik FallaThomas Røst Stenerud