Dystopier er ikke bare for ungdom. Dette er en roman for voksne, og jeg elsket den! Her hører vi historier fra den samme tidslinjen fra mange forskjellige personer. Boken handler hovedsakelig om en influensapandemi som utsletter det meste av jordens befolkning. Hvis du blir smittet dør du innen 48 timer. Vi hører historier fra flere personer som forteller om dagene før pandemien og tiden etterpå. Alle historiene er nøstet sammen på et ekstremt god måte, og jeg elsker virkelig måten det er gjort på. Historien er grunnleggende god, og det er noe spennende ved at en pandemi som dette, faktisk er bittelitt reell. It could happen!

"På kryss og tvers av tid og sted, skildrer romanen livet før og etter pandemien. Gradvis avdekkes skjebnens krumspring, som forbinder dem alle. Fordi overlevelse ikke er nok er en postapokalyptisk roman om kunst, erindring og ærgjerrighet, om den tvingende nødvendigheten av mellommenneskelige forhold, om berømmelsens flyktige vesen og om skjønnheten i verden slik vi kjenner den."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartin