Jeg leter etter navnet på en bok, og forfatteren, men vet dessverre ikke så mye om den og heller ikke navnet på forfatteren. Jeg vet at boka skal handle om et hus med mange dører, som fører til (andre univers? ) , at navnet på forfatteren kanskje/kanskje ikke ligner på Umberto Eco og som muligens har blitt gitt ut på 90-tallet ('96-'97?).
Ikke mye å gå på med andre ord....

EDIT: Jeg tror ikke boka er norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

For noen år siden leste jeg boka Rom av James L Rubart. Hvis jeg nå husker rett, så handler den om et stort feriehus på Stillehavskysten av USA. Huset har mange rom alle med hver sin hemlighet. Dette er en såkalt kristen roman, men vel verdt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan denne siden hjelpe deg?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som du skriver er det ikke mye å gå på. Dette blir vill gjetting, men kan det være Den uendelige historie av Michael Ende?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det eneste som er ganske sikkert er at boka handler om et hus med mange dører i...Og det kan jo være så mange bøker...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen som har ideer til hvilken bok dette kan være?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Kan det være Hans Herbjørnsrud "Blinddøra"?. Fantastisk bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, dessverre....Men takk for tipset! Googlet , og der ut til at jeg må lese den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen